Bio

IMITALLICA 10 years of old shit: Binge and Purge

IMITALLICA is een METALLICA-tributeband uit Zuid-Oost Brabant. Liefde en respect voor de muziek van METALLICA staan bij deze mannen voorop.

Sinds het najaar van 2003 is IMITALLICA een graag geziene gast op festivals, in kroegen en grotere zalen in Nederland, België en Duitsland. IMITALLICA trakteert het publiek op de HARDSTE, VETSTE, UITDAGENDSTE en meest HEAVY nummers uit de omvangrijke geschiedenis van deze legendarische Amerikaanse Metalband. Het zwaartepunt van een IMITALLICA-show ligt echter bij de eerste vijf METALLICA-albums: 'Kill 'Em All' (1983), 'Ride The Lightning' (1984), 'Master Of Puppets' (1986), 'And Justice For All' (1988) en ‘The Black Album’ (1991). Bij veel optredens in 2014 zal het gehele ‘Master Of Puppets’-album een centrale rol spelen.

IMITALLICA combineert al 10 jaar een goeie pot METAL met een energieke, strakke en professionele show en viert de muziek van IMITALLICA graag samen met het publiek. Een mijlpaal is een ‘special 10 year anniversary show’ (oktober 2013) in een uitverkocht Dynamo in Eindhoven. Een nieuw hoogtepunt in 2014 is het optreden op Paaspop in Schijndel (april 2014) in een tot de nok toe gevulde Thunderbolt-tent. Maar 2014 gaat nog veel meer moois brengen!

10 more years of old shit! Metal up your ass!

Next gig

Nirwana Tuinfeest

Lierop